Lugupeetud kosmeetikud ja tervishoiutöötajad!

Ootame Teid Beauty Spa toodete ja hoolduste algkoolitusele. Koolitusel tutvustame Beauty Spa brändi, räägime innovatiivsetest toimeainetest ja tootesarjadest ning jagame praktilisi nippe ja tehnikaid proffessionaalsete toodete kasutamiseks.
Koolitusele on oodatud kõik kosmeetikud, kes on juba brändiga kursis ja soovivad oma teadmisi täiendada või kes alles alustavad Beauty Spa toodete kasutamist oma töös.

Beauty Spa, millel on juba üle 30 aasta kogemust, kasutab kosmeetikat luues dermatoloogilisi teadusuuringuid, eksklusiivseid teadmisi ja tipptasemel tehnoloogiat. Toodetes kasutatavad funktsionaalsed koostisosad on inspireeritud loodusest ja tehnoloogiliselt täiustatud.
Beauty Spa toodetes kasutatakse erakordset osooniga küllastatud seesamiõli – “SESAZONE 6000”. Osoonitud õli töötab meie naharakkudele nagu bio-aktiivne “hapnikuladu” – see energiseerib, uuendab nahka ning on antimikroobse toimega. Spetsiaalne seesamiõli aitab tootes olevatel teistel toimeainetel nahka imenduda ja samaaegselt on ka tõhusatoimeline naha kaitsja väliskeskkonna kahjulike mõjutuste eest.

Beauty Spa jaguneb erinevateks sarjadeks vastavalt toimele ja koostisele.

Peamised tootesarjad on:

  • Ozoceutica – Võimas taastav ja pinguldav sari, mis on täiustatud Sesazone 6000 osoonitud õliga, et rikastada nahka maksimaalselt hapiku ja vajalike toimeainetega.
  • Ozoceutica Neoskin – Tugevalt uuendav sari, kuhu lisaks Sesazone 6000 osoonitud õlile on lisatud ka orgaanilisi happeid, et tagada maksimaalne tulemus kortsude ja nahaprobleemide vähendamisel
  • Aqua Concept – Niisutav ja kaitsev sari dehüdreeritud nahale unikaalse AquaBlend kompleksiga
  • Deliderm – Tõhusalt nahka rahustavad ja tasakaalustavad tooted tundlikule, ärrituvale ja punetavale nahale

Koolituse programmis:

  • Brändi ja innovatiivsete koostisosade tutvustus
  • Osoonitud õli “Sesazone 6000” kirjeldus ja info
  • Beauty Spa sarjade toodete tutvustus ja kasutamisjuhised
  • Beauty Spa profitoodete tutvustus, kasutamine ja hooldustehnikad

Koolituspäeval on osalejatele kõik tooted -10 %.
Uutele klientidele tutvustame Hurmus OÜ püsiklilendi lepingutingimusi, võimaldame ligipääsu meie hulgiklientide netipoodi ja õppematerjalidele.
Päras algkoolitust saate edaspidise tasuta osalemise võimaluse Hurmuse koolitustel.

Koolitaja: Tiina Raude